Zona

Lloret de Mar

Lloret de Mar és una de les destinacions turístiques pioneres a la Costa Brava; situada en un entorn privilegiat, a menys d’una hora de Barcelona i d’Olot, i a 30 minuts de Girona. Internacionalment coneguda, la nostra ciutat posa a disposició del turisme de negocis un ampli ventall d’infraestructures i serveis de qualitat. El ric patrimoni cultural, uns recursos naturals gairebé inexplorats, així com una climatologia favorable i unes comunicacions excepcionals, fan que Lloret de Mar es converteixi en la seu ideal per a la celebració de reunions, congressos, incentius i esdeveniments.

Principal amfitrió d'esdeveniments corporatius a la Costa Brava
Major capacitat hotelera amb més de 30.000 places
Ideal per activitats corporatives i de team building
Espais singulars, únics i exclusius
Patrimoni i cultura únics
Climatologia favorable tot l'any
El Lloret Convention Bureau és una divisió de Lloret Turisme, creada amb la participació d’empreses del sector privat directament relacionades amb el segment de turisme de negocis. El seu principal objectiu és la promoció de Lloret de Mar com a destinació destacat a la Costa Brava per a la realització d’esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. Compta amb més de 50 empreses membres especialitzades en el sector MICE.

Allotjament

Benvinguda al visitant; Lloret de Mar, sent ja un municipi amb una llarga tradició en l'acollida de grans esdeveniments, es converteix en el principal amfitrió d'esdeveniments corporatius de la Costa Brava. Amb més de 30.000 places hoteleres, 6000 places de 4 i 5 estrelles especialitzades en MICE. A peu per tota la ciutat; en vuit minuts s'arriba a qualsevol punt de la ciutat

Activitats

Més de 80 sales de reunions amb llum natural i vistes al mar. 3 Palaus de Congressos; amb capacitat total per a més de 2500 delegats. Espais singulars, únics i exclusius per esdeveniments totalment personalitzats. Gran oferta d'activitats de team building i incentiu.

Entorn

Patrimoni i cultura, amb un important passat indià i espais singulars excepcionals com els Jardins de Santa Clotilde i les anomenades platges i cales verges del municipi, situades en un entorn que conserva els principals atractius naturals de la Costa Brava.

Destacats Lloret de Mar

Sala de reunions
Zona: Lloret de Mar
Serveis especialitzats
Zona: Lloret de Mar
Centre de congressos
Zona: Lloret de Mar
Sala de reunions
Zona: Lloret de Mar
Serveis especialitzats
Zona: Lloret de Mar
Activitats
Zona: Lloret de Mar
Serveis especialitzats
Zona: Lloret de Mar
Serveis especialitzats
Zona: Lloret de Mar

T’AJUDEM A ORGANITZAR EL TEU ESDEVENIMENT

CONTACTA AMB NOSALTRES

Núria
Valverde

REUNIONS
ENTRE
VOLCANS

Núria
Prats

GIRONA CITY CONVENTION
BUREAU

Montse
Belisario

LLORET
CONVENTION
BUREAU