Zona

Girona

Al món hi ha moltes ciutats que poden acollir l’organització de congressos, però només Girona ho pot fer de manera tan especial. Espais únics que es transformen per acollir tot tipus d’esdeveniments i amb un caràcter especial per donar una pinzellada única i distintiva al congrés. I el més important: tot això a prop a poca distància a peu, que et permet moure’t sense dependre d’un vehicle.

Reconeixement turístic mundial
Ciutat històrica mil·lenària
Ubicació geogràfica immillorable
Gran contrast de paisatges
Gastronomia única
Oferta hotelera de qualitat
El Palau de Congressos de Girona
Àmplia experiència
Excel·lent hospitalitat i acollida
A més, Girona és una de les ciutats amb més personalitat de Catalunya. I així ho avalen alguns reconeixements de prestigioses revistes i guies de viatges internacionals com la guia Frommer’s, la revista National Geographic, el diari The Guardian o el portal TripAdvisor.

Allotjaments i gastronomia

De les 1.100 habitacions que ofereix la ciutat i el seu entorn més immediat, la majoria es troben a menys de 10 minuts a peu del Palau de Congressos. Girona és una de les zones gastronòmiques més importants del món. A la regió hi trobem més de 20 estrelles Michelin, i un dels millors restaurants del món segons la revista Restaurant Magazine, el Celler de Can Roca.

Ciutat i serveis

Descobrir l’encant d’aquesta ciutat amb 2.000 anys d’història és una experiència difícil d’oblidar, els seus carrers estrets i empedrats ens poden transportar a altres èpoques. Sectors tan importants i estratègics com el mèdic, el científic i l’empresarial han confiat en el Girona City Convention Bureau (GCCB) per a l’assessorament i organització del seu congrés.

Entorn i ubicació

Girona és la capital de la Costa Brava, un litoral amb singulars cales d’aigües transparents. A una hora de cotxe tenim els Pirineus, amb un llegat històric únic d’ermites i esglésies, i algunes de les millors estacions d’esquí. El tren d’alta velocitat connecta Girona amb Barcelona en 37 minuts, Madrid en 3,5 hores i París en 5,5 hores. L’aeroport, a 15 minuts del centre, uneix la ciutat amb més de 20 destinacions internacionals.

Destacats Girona

Allotjament
Zona: Girona
Activitats
Zona: Girona
Espais singulars
Zona: Girona
Restaurants i càterings
Zona: Girona
Restaurants i càterings
Zona: Girona
Serveis especialitzats
Zona: Girona
Activitats
Zona: Girona
Serveis especialitzats
Zona: Girona

T’AJUDEM A ORGANITZAR EL TEU ESDEVENIMENT

CONTACTA AMB NOSALTRES

Núria
Valverde

REUNIONS
ENTRE
VOLCANS

Núria
Prats

GIRONA CITY CONVENTION
BUREAU

Montse
Belisario

LLORET
CONVENTION
BUREAU